Anasayfa | Fotograf Albümü |Forumumuz |Downloads | Hesabınız | Ziyaretçi Defteri|İletişim| Radyo

Oymalitepe.Net :: Başlığı Görüntüle - BAŞARININ SIRRI
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   GirişGiriş 

BAŞARININ SIRRI

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Bunları Biliyor muydunuz ? Bunları Biliyor muydunuz ?
Önceki Başlık :: Sonraki Başlık  
Yazar Mesaj

ZaKDaRiZa

Mareşal
<b>Mareşal</b>



Kayıt: Feb 15, 2008
Mesajlar: 1527
Nereden: Trabzon



MesajTarih: 14 Eylül 2008, Pazar 10:58:52    Mesaj Konusu: BAŞARININ SIRRI Alıntıyla Cevap Ver

BAŞARININ SIRRI

İş adamının işleri bozulmuştu. Ne yaptıysa olmuyordu. Bir zamanlar çokbaşarılı bir insan olmasına rağmen şimdi büyük olan sadeceborçlarıydı. Bir taraftan kredi verenler onu sıkıştırırken, diğertaraftan da bir sürü insan ödeme bekliyordu. Çok bunalmıştı ve hiçbirçıkış yolu bulamıyordu. Nefes almak için parka gitti. Bir bankaoturdu, başını ellerinin arasına aldı ve bu durumdan nasılkurtulacağını düşünmeye başladı.

Tam bu sırada birden, önünde yaşlı bir adam durdu. 'Çok üzgüngörünüyorsun. Seni rahatsız eden bir şey olduğu belli… BenimlePaylaşmak ister misin?' diye sordu yaşlı adam.
İşadamınınyakınmalarını dinledikten sonra da, 'Sana yardım edebilirim' dedi. Çekdefterini çıkardı. İşadamının adın ı sordu ve ona bir çek yazdı. Çekiona verirken de şöyle dedi: 'Bu para senin. Bir yıl sonra seninleburada buluştuğumuzda bana olan borcunu ödersin. Hadi al' dedi. Veyaşlı adam geldiği gibi hızla gözden kayboldu.

İşadamı elindeki çeke baktı. Çekte 500 bin dolar yazıyordu ve imza iseJohn Rockefeller'e aitti, yani o gün için dünyanın en zengin adamına.'Tüm borçlarımı hemen ödeyebilirim' diye düşündü. John Rockefeller'eait bu çekle her şeyi çözebilirdi. Ama çeki bozdurmaktan vazgeçti. Budeğerli çeki kasasına koydu. Onun kasasında olduğunu bilmeningüveniyle yepyeni bir iyimserlikle işine tekrar dört elle sarıldı.Büyük küçük demeden tüm işleri değerlendirmeye başladı. Ödemeplanlarını yeniden yapılandırdı. İyi yapılan işler yeni işleridoğurdu. Birkaç ay sonra tekrar işlerini yoluna koyabilmişti.

Takip eden aylarda ise borçlarından tümüy le kurtulup hatta parakazanmaya başlamıştı. Tüm bir yıl boyunca çalıştı durdu. Tam bir yılsonra, elinde bozulmamış çek ile parka gitti. Kararlaştırılmış saatingelmesini bekledi. Tam zamanında yaşlı adamın hızla ona doğrugeldiğini gördü. Tam ona çekini geri verip başarı öyküsünüpaylaşacakken bir hemşire koşarak geldi ve adamı yakaladı. Hemşire'Onu bulduğuma çok sevindim, umarım sizi rahatsız etmemiştir' dedi.'Çünkü bu bey sürekli olarak huzur evinden kaçıp, bu parka geliyor.Herkese kendisinin John Rockfeller olduğunu söylüyor' diye ekledi.Hemşire adamın koluna girip onunla birlikte uzaklaştı.


İşadamı şaşkın bir şekilde öylece durdu kaldı. Sanki donmuştu. Tüm yılboyunca arkasında yarım milyon dolar olduğuna inanarak işler almış,yapmış ve satmıştı.

Birden, hayatının akışının değiştiren şeyin para olmadığını fark etti.Hayatını değiştirenin yeniden kendinde bulduğu kendine güven ve inançtı.başarının sırrı, kasamızda duran değil, kendi kalbimizde ve kafamızdaolanlardır. Başka yerde aramaya gerek yok.

ZaKDaRiZa Ben insanlari beni sevsinler diye sevmedim <br> <br>
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger

musti_show

Platinyum Üye
Platinyum Üye



Kayıt: Feb 21, 2008
Mesajlar: 1110
Nereden: istanbul(sessiz şehir)



MesajTarih: 16 Eylül 2008, Salı 14:34:53    Mesaj Konusu: Re: BAŞARININ SIRRI Alıntıyla Cevap Ver

Evet cok guzel bir yazı yuregine saglık abim, alkış alkış

<div>OYUN BİTİNCE ŞAH'DA PİYON'DA AYNI KUTUYA KOYULUR!!!!</div><br>
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger

eliferdem

Elmas Üye
Elmas Üye



Kayıt: Sep 06, 2008
Mesajlar: 3901




MesajTarih: 24 Ekim 2008, Cuma 13:08:28    Mesaj Konusu: Re: BAŞARININ SIRRI Alıntıyla Cevap Ver

cok guzel bir yazı emeğine sağlık
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder

Tüm kadın aksesuar fırsatları için tıklayın !


Mesajları Göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Bunları Biliyor muydunuz ? Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com. This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers but also helps build interest, traffic and use of phpBB 2.0. If you cannot (for good reason) retain the full copyright we request you at least leave in place the Powered by phpBB line, with phpBB linked to www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our forums may be affected. The phpBB Group : 2002 // --> Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Copyright © 2008 Oymalitepe.Net & Site Kurulumu-Düzenleme: L@ZKaN - kuzeyinoglu - ^^KaRaYeL^^