Tarih: 16 Mart 2008, Pazar 00:28:53 Mesaj Konusu: Hepsini Motor Calisiyorken Yapmayi Denesene!
Dunyanin en unlu kalp
Doktorlarından de bakey'in arabasi bozulmus,
Arabasini tamire
Goturmus.tamirci arabasinin kaputunu acmis ve de bakey'e donerek:
Size bir sey soracagim.nerede
İse ben ve siz ayni isleri yapiyoruz.mesela ben simdi itina ile kaputu
Acacagim bir
Bakista problemin nerede
Oldugunu anlayacagim,
Kapakciklari temizleyecegim, gerekirse kablolari, motor yagini
Degistirecegim, hatta cok gerekli ise
Motoru
Cikarip yerine yenisini
Takacagim.soylesenize nasil oluyorda
Siz milyon
Dolarlar kazaniyorsunuz ama ben
Metelige kursun atiyorum?
Bunu uzerine de bakey tamircinin kulagina
Egilmis ve soyle demis:
Bunlarin hepsini motor calisiyorken yapmayi
Denesene !!!
Nereden: TRABZON
Tarih: 19 Mart 2008, Çarşamba 12:23:58 Mesaj Konusu: Re: Hepsini Motor Calisiyorken Yapmayi Denesene!
LaZKoPaT demiş ki:
Fikra guzel, yorumlar ise bir baska guzel.Allah bir daha forumlarimiza zeval vermesinnnn.
Evet LaZKoPaT, forumlardaki paylaşımlarımızda bazen konudan daha ilginç cevaplara hasıl oluyoruz, önceki forumlarımızda buna çok tanık olmuştuk. Aynı iştahla yeniden burda olan tüm paylaşımcılara senin vesilenle teşekkürler. Dileğineyse yürekten amin diyorum tıpkı Mehmet_URAL gibi.
Aminnnnnnnnnnnn
Nereden: Den Haag, NL
Tarih: 31 Mart 2008, Pazartesi 15:54:56 Mesaj Konusu: Re: Hepsini Motor Calisiyorken Yapmayi Denesene!
Oyle konular vardiki eski forumlarda ve oyle formunda cevaplar ki, kaybina uzuldugum...keske arsiv tutsaymisiz.Boyle bir imkan varsa, arsiv tutmak gibi, cok iyi olur.
Cunku bence ileride cok yonlu kullanilabilir.Mesela kitap haline bile getirilebilinir bazi konular.
Nereden: Trabzon
Tarih: 02 Nisan 2008, Çarşamba 16:14:54 Mesaj Konusu: Re: Hepsini Motor Calisiyorken Yapmayi Denesene!
LaZKoPaT demiş ki:
Oyle konular vardiki eski forumlarda ve oyle formunda cevaplar ki, kaybina uzuldugum...keske arsiv tutsaymisiz.Boyle bir imkan varsa, arsiv tutmak gibi, cok iyi olur.
Cunku bence ileride cok yonlu kullanilabilir.Mesela kitap haline bile getirilebilinir bazi konular.
Şu an için böyle bir kaygınız olmasın. Çünkü düzenli olarak site ve forumumuzun yedeği alınıyor. En kötü ihtimalle bir hafta kaybımız olur.
Eskiler, eski konular? evet maalesef kişilere aşırı güvenemenin verdiği kayıp neticesinde gitti. Ama artık böyle bir durum söz konusu olmayacak Allahın izniyle...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız