Anasayfa | Fotograf Albümü |Forumumuz |Downloads | Hesabınız | Ziyaretçi Defteri|İletişim| Radyo

Oymalitepe.Net :: Başlığı Görüntüle - Попул&
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   GirişGiriş 

Попул&

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Resimler ve Karikatürler Resimler ve Karikatürler
Önceki Başlık :: Sonraki Başlık  
Yazar Mesaj

ufenuv

Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jun 16, 2022
Mesajlar: 1




MesajTarih: 16 Haziran 2022, Perşembe 12:02:23    Mesaj Konusu: Попул& Alıntıyla Cevap Ver

[i]



Не звертаючи уваги на той факт, що ринок автомобілів представлений величезною кількістю всіх кросоверів на колесах, абсолютно не всі вони можуть похвалитися хорошим завершенням та зовнішнім дизайном.Популярний автомобільний сайт України, тут ви дізнаєтеся як встановити газ на автомобіль, і в якіх містах можна встановити газ на авто gaznaauto.com.ua Виходячи з результатів останніх часів, для придбання визначаються дуже хороші всі машини для приводу на колесах, які використовуються за допомогою попиту у всьому світі. Власне, вони представлені в головній частині статті.

Kia Sportage

З початкового моменту вступу на ринок описаної моделі 3 покоління вже вдалося змінити. Автомобілісти мають корисну версію останньої версії фактично у всіх показниках та розпродані понад 800 тисяч кросоверів. Останнє четверте покоління Kia Sportage, розроблений за європейськими стандартами, був представлений у 2015 році. у салоні Франкфурта. Як характерні особливості, можна відзначити вражаючий інтер’єр та дизайн. Розробники Kia вирішили консолідувати успіх своїх попередників і запропонувати конкурентний продукт для ніші, не знижуючи високоякісних показників.



[i]



У 2018 році. Kia Sportage зазнала запланованих змін, освіжаючи не лише зовнішній вигляд зовнішності, але й отримують нове обладнання, моторна гамата. На території Російської федерації всі автомобілі виробляються в Калінінграді на Avtodor Enterprise. Для спорту 2 бензинові двигуни мають чотири циліндри та 4 клапани розроблено. Залежно від власних уподобань, ви можете придбати машину з ручною коробкою, роботом, а також автоматично. Привід повний, спереду.

За бажанням, все -колесний привід з електро -гідравлічним мульти -дисковим змахом серії Magna Dynamax може бути закритий до позначки 40 кілометрів на годину. Дво -літер Nu 2 пропонується як основний двигун.0 MPI з автоматизованою зміною фаз розподілу газу та впорскуванням палива. Максимальна потужність - 150 кінських сил при 6200 обертів на хвилину. Максимальний обертовий момент - 192 нм при 4 тис. Революцій.

Додатковий двигун на бензин з'явився лише у 2008 році - двигун Theta GDI становить 2,4 літра з прямим введенням. Влада - 184 кінські сили на 6000 обертів на хвилину. Крутний момент становить 327 нм при 4 тис. Революцій на хвилину з шести -швидкісною автоматичною та всією передачею накопичувача. На розчарування багатьох шанувальників KIA, починаючи з 2020 року, автомобілі з дизельним паливом більше не виробляються на російському ринку.

Розглядаючи салон, повністю змінено кермо на три слова та відображення мультимедійної системи, діагональ з яких становила 8 дюймів, вражає в очах. Музику можна слухати Apple Carplay та Android Auto. Стовбур містить речі до 491 літрів включно, якщо потрібно більше місця, то при додаванні задніх сидінь простір стає більше до 1480 літрів. Технічні властивості майже не модифіковані розробниками. Усі розміри залишалися на старому рівні, за винятком подовження автомобіля завдяки новому бамперу. Зміна та в попередніх версіях - 182 міліметри.

Для безпеки високої якості обладнання в основній версії оснащене шістьма подушками безпеки та системою стабілізації. EURONCAP на тесті на аварії нагородив Kia Sportage рекордну кількість зірок у п'ятибальній шкалі. Передній удар забезпечує загальну безпеку на 90 відсотків. Середня вартість за одиницю становитиме приблизно 1 мільйон 270 тисяч рублів.

Nissan X-Trail

Nissan X-Trail Car All-Hell Drive, вкотре підтвердив, що знаменитий японський бренд вирішив повністю відійти від кутового кузова, ніж раніше характеризується попередниками цієї лінії. Обладнання в основній версії оснащений шістьма подушками безпеки та помічником під час підйому на крутий пагорб. Якщо ми розглянемо найкращі версії, то вони поповнюються такими критеріями:


  • повний привід;
  • контроль над мертвими зонами;
  • чудова функціональність;
  • Новий мультимедійний комплекс.


На території Російської федерації автомобіль оснащений 1,6 дизелем, 2 або 2,5 -літровим двигуном. Згідно з останніми даними, кросовер може отримати новий двигун з двома літерами на бензин. Потужність буде постачатися вздовж недоступної коробки передач для всіх коліс, або не лише два передні.



[i]



Якщо ми розглянемо перспективні розробки, то тут з’явиться передача гібридної електростанції з встановленим модулем, який може представити 70 кілометрів пробігу через електричну тягу. Основна упаковка включає шість -швидкість механічної коробки передач з двома літерами та 144 кінськими силами, тяга становить 200 нм. У цьому виконанні автомобіль споживає близько 8,3 літра на 11.1 секунди включно.

Другий двигун у 2,5 літри вже має 171 кінську силу, мучать момент - 233 нм. Споживання палива, як у двигуні основної конфігурації 8,3 літра з єдиною різницею - перша сотня прискорюється за 10,5 секунди. Tritius варіант працює лише на дизельному двигуні і вкладає 1,6 літра сама по собі. Споживання палива 5,3 літра, а перша сотня досягається за 11 секунд.

Внутрішня прикраса складається з шкіряного салону. Форма ферми не має змін, і решітка радіатора набув у формі V-подібної форми, саме тому автомобіль назовні почав виглядати більш жорстоко та агресивно. Основна особливість полягає в тому, що верхні куточки продовжують вести лінію пропущених вогнів від світлозахисних діодів. Задні крила виглядають більш тиснутими, якщо ми говоримо про задні вогні, то вони стали як бумеранг із виступаючими крилами.

В даний час все ще не відомо, коли відбувається початок продажів на російському ринку в 2020 році. Відповідно до підготовчої інформації, перші моделі можна замовити у офіційних дилерів лише осінь. В середньому ціна становитиме приблизно 1 мільйон 630 тис. Рублів на одиницю обладнання. Для вдосконаленого обладнання з усіма накопичувачами власнику автомобіля доведеться заплатити до 260 тисяч рублів. Nissan X-Trail з механічною коробкою швидкості коштуватиме 1 мільйон 900 тисяч рублів.

Поки автомобіль не виходить на ринок, занадто рано судити про наявність слабких місць, але якщо врахувати попередників, ви можете сказати з невеликою рішучістю, що ціна на технічне обслуговування буде дуже високою для цього класу автомобіля. Але, не звертаючи на це уваги, Nissan завжди користується популярністю завдяки великому показнику обладнання, надійності та простоти обслуговування.

Mitsubishi Eclipse Cross

Ця модель автомобіля з Японії називається найкращим представником серед його класу завдяки найкращою здібностям перехрестя, як у місті, так і поза межами дороги. Відмінні особливості забезпечуються через наявність двигуна дурниці, варіатора та всього приводу на колесах. Mitsubishi Eclips Cross відрізняється від інших моделей з хорошим обладнанням, яке включає повний електричний пакет, задню камеру та широкий набір системи безпеки. У повній конфігурації автомобіль виділяється найбільшим комфортом.



[i]



Основні характеристики:


[*]Комбіноване споживання палива - 6,6 літра.
[*]Споживання палива на шосе - 5,7 літрів.
[*]Споживання палива в місті - 8,2 літра.
[*]Ємність резервуара з паливом - 63 літри.
[*]Діапазон - 954 кілометри.
[*]Викиди вуглекислого газу - 151 грам на 1 кілометр.
[*]Максимальна швидкість - 205 кілометрів на годину.
[*]Зазор - 183 міліметри.
[*]Прискорення до першої сотень - за 10,3 секунди.


Для розробки японської моделі використовували платформу Mitsubishi Outlander. З якого ми робимо висновок, що стелажі амортизації встановлені спереду, і позаду встановлено підвіска з багатьма важелями. Основна конфігурація базується на 3-ліжковому прокладці та стабілізаторах. Максимальне обладнання як доповнення має інтелектуальну систему всього приводу на колесах, завдяки якому відбувається перерозподіл крутного моменту з гальмівними зусиллями між задніми колесами. Ця характеристика дає можливість проходити навіть складні місця на відстані -дорозі.

Mitsubishi включає одне благословення моторного мотора, здатного розвивати максимальну швидкість через наявність 150 кінських сил, а крутний момент - 250 нм. Також комплект включає в себе напружений варіатор, до якого автомобілі цієї моделі виготовляли лише з шестистійкою механічної коробки передач. В середньому споживання бензину становить 7,3 літра.

Для яких клієнти закохалися в Mitsubishi Eclipse Cross:


  • наявність хорошого кондиціонера;
  • Нахил керма;
  • Передні та задні кронштейни для напоїв;
  • Непрофільний доступ;
  • 7 -дюймовий рідкий кристалічний дисплей;
  • щоденні вогні;
  • Один зона клімат -контроль;
  • Автоматичний початок з гори;
  • купе на базі Jeep;
  • парні передні подушки безпеки;
  • світильники, що складаються з світлових діодів;
  • додаткова функція, яка пом’якшує удари різким рухом вперед;
  • Контроль температури на автоматичній основі;
  • Телескопічне кермо і набагато різні.


Коли з’являється новий привід на колесах, економія палива перевищувала власні показники на 0,4 літра, а динамічні характеристики - на 0,3 секунди. Якщо ви не особливо занурюєтесь у деталі, то сильні зміни в порівнянні з минулими кросоверами майже не зустрічаються. Основна відмінність - прихована виключно за відсутності механічної коробки передач та менших значень обладнання.

За попередніми оцінками, всі автомобілі на колесах будуть продаватися на 2 мільйони 350 тисяч рублів на російській території. Основна гарантія надається за період не більше п'яти років включно. Недоліки зазвичай включають не лише занадто велику ціну для самого автомобіля, але й його запасні частини, і навіть незручності в салоні для людей старше 180 сантиметрів.

Audi A6

У 2020 році був випущений новий седан середнього розміру. Цей автомобіль одночасно поєднує тяжкість, витонченість форм, спортивний стиль та інноваційні рішення. На даний момент Audi A6 вважається не просто автомобілем, який швидко привертає будь -яку увагу, він також належить до стандарту, до якого так прагнуть інші виробники.

Технічні властивості на російському ринку поділяються на два типи. Перший - це 40 Stronic двигун TFSI, який працює на бензині з потужністю 190 кінських сил, об'єм 1984 кубічних метрів.см, крутний момент, рівний 320 нм, передній привід, сім -швидкість. 73 -літрові газові резервуари, а потужність багажника - 530 літрів. Максимальна швидкість розвивається до 237 кілометрів на годину, перша сотня досягається за 7,9 секунди. На 100 кілометрів споживання палива з 5,8 до 6,6 літрів, залежно від якості дорожньої поверхні. Євро - 6.



[i]



Другий двигун на 40 -хронічному дизелі TDI з аналогічною потужністю 190 коней, обсягом 1968 кубічних метрів.CM, крутний момент близько 320 нм, передній привід, сім -швидкість. Газовий резервуар, розмір стовбура та максимальна швидкість не зрада. Перша сотня досягається за 8,4 секунди, споживання поту в середньому становить 5,2 літра на 100 кілометрів. Євро - 5.

Audi A 6 вважається дуже високою прохідністю з адаптивною пневматичною підвіскою з дорожнім дозволом. У певних варіантах є функція автоматизованого спуску з гірської поверхні без ризику перекидання або нахилу. Після початку надзвичайних ситуацій система самостійно попередить водія про них і обмежить швидкість руху до безпечної позначки.

Основне обладнання включає:


  • Подвійне зоновий контроль клімату (за бажанням ви можете збільшити до чотирьох зони);
  • кругові оглядові камери;
  • добре встановлена ​​система нічного бачення;
  • перевізник на основі носія;
  • Автоматизований моніторинг зон «мертвих» та сегментів доріг;
  • навігаційна система останнього зразка;
  • Бездротова заряджання мобільних пристроїв.


По -перше, Audi 6 надійде у продаж виключно в Німеччині та інших європейських таборах. Вартість основної конф&
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder

Tüm kadın aksesuar fırsatları için tıklayın !


Mesajları Göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Resimler ve Karikatürler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com. This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers but also helps build interest, traffic and use of phpBB 2.0. If you cannot (for good reason) retain the full copyright we request you at least leave in place the Powered by phpBB line, with phpBB linked to www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our forums may be affected. The phpBB Group : 2002 // --> Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Copyright © 2008 Oymalitepe.Net & Site Kurulumu-Düzenleme: L@ZKaN - kuzeyinoglu - ^^KaRaYeL^^