Anasayfa | Fotograf Albümü |Forumumuz |Downloads | Hesabınız | Ziyaretçi Defteri|İletişim| Radyo

Oymalitepe.Net :: Başlığı Görüntüle - KULÜBÜMÜZDEN AÇIKLAMA
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   GirişGiriş 

KULÜBÜMÜZDEN AÇIKLAMA

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Trabzonspor Forumu Trabzonspor Forumu
Önceki Başlık :: Sonraki Başlık  
Yazar Mesaj

Bir_Beyaz_Mendil

Altın Üye
Altın Üye



Kayıt: Oct 07, 2008
Mesajlar: 509
Nereden: samsun



MesajTarih: 23 Mart 2009, Pazartesi 19:03:55    Mesaj Konusu: KULÜBÜMÜZDEN AÇIKLAMA Alıntıyla Cevap Ver

Resmi büyütmek için üzerine tıklayın.

SON GÜNLERDE YAŞANAN GELİŞMELER ÜZERİNE KULÜBÜMÜZDEN BİR AÇIKLAMA YAPILDI

Açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Takımımızın Turkcell Süper Ligi’nin son haftalarında elde ettiği olumsuz sonuçlar tüm camiamızı olduğu gibi bizleri de büyük bir üzüntüye sevketmiştir. Kuşkusuz bu olumsuzların ilk muhatapları olan oyuncularımız ve teknik heyetimiz de elde edilen sonuçların bütün ağırlığını üzerlerinde hissetmektedirler.


Böylesi zor dönemlerde bizlere ve kamuoyuna düşen görev, takımımıza her zamankinden daha fazla destek vermek ve elde edilen başarılı sonuçların sahibi olan oyuncularımıza moral aşılamak olmalıdır.

Sezona kadrosunda yaptığı büyük değişikliklerle yeni bir yapılanma anlayışıyla giren Trabzonspor’un aldığı sonuçlar ve zirvede yer bulması, beklentileri bir anda arttırmış, aynı zamanda farklı bir baskı ortamı da oluşturmuştur. Her şeye rağmen birkaç yıllık bir proje olarak gördüğümüz bu yeni kadronun zaman zaman inişli çıkışlı grafikler yaşamasının doğal olabileceği gerçeğini hepimiz kabul etmek durumundayız.

Sevinçleri paylaşarak büyüten camiamız kederleri de bölüşerek azaltmanın çarelerini aramalıdır.
Zor günlerde yıkım kolaydır.


Ancak asıl önemli ve anlamlı olan bu zorlukların üstesinden gelebilecek toplumsal birlikteliği gösterebilmektir. Turkcell Süper Ligi’nde bu sezon tüm takımlar benzer kayıpları yaşamakta ancak bu kayıplardan en az hasarla çıkmayı başarabilenler yarışın önünde kalabilmektedirler. her şeye rağmen zirvedeki konumumuzda büyük bir değişim yaşanmamasını şans olarak görmeli, yeni bir seri başlangıcı için sezon başında sağladığımız huzur ve güven ortamına yeniden dönmeliyiz. Bizler hedeflere ulaşmanın en az teknik değerler kadar karakterle de doğru orantılı olduğuna inanan ve bunu defalarca ispatlayan bir ekolün temsilcileri olarak bu karakter olgunluğuna tekrar kavuşmalı gerek sahada gerekse de saha dışında başlangıçtaki yürekliliğimize dönüş yapmalıyız.

Bu doğrultuda kamuoyuna yön verenler başta olmak üzere, camiamızın dinamikleri takımımızın üzerinde bir spekülasyon ortamı yaratmaktan çok, destek ve yön veren anlayışı tercih ederek katkıyı yapmalıdırlar

Bugüne kadar yapılan doğruları geçmiş örneklerde olduğu gibi anlık reflekslerle yok etmek bu büyük camiaya hiçbir şey kazandırmayacağı gibi geleceğin şekillenmesinin önüne en büyük engel olarak çıkacaktır. Bu gerçekler ışığında tüm kesimleri sağduyumuzu korumaya ve oyuncularımızla teknik heyetimize sahip çıkmaya çağırıyor, bu olgunluğu hep birlikte gösteremize inanıyoruz. Saygılarımızla”


Alıntı:

Gün biter gülüşün kalır bende...---->^^KaRaYeL^^
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder

Tüm kadın aksesuar fırsatları için tıklayın !


Mesajları Göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Oymalitepe.Net Forum Ana Sayfası -> Trabzonspor Forumu Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com. This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers but also helps build interest, traffic and use of phpBB 2.0. If you cannot (for good reason) retain the full copyright we request you at least leave in place the Powered by phpBB line, with phpBB linked to www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our forums may be affected. The phpBB Group : 2002 // --> Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Copyright © 2008 Oymalitepe.Net & Site Kurulumu-Düzenleme: L@ZKaN - kuzeyinoglu - ^^KaRaYeL^^