Nereden: ÇERKEZKÖY
Tarih: 24 Ocak 2009, Cumartesi 20:47:13 Mesaj Konusu: Re:
Bir yere kadar sevgi belirtisi, dozu kaçarsa güvensizliktir.Ama bu güvensizlik bazen kıskandığımıza duyduğumuz güvensizlik, bazen de kendimize duyduğumuz güvensizliktir.
Tarih: 24 Ocak 2009, Cumartesi 20:47:20 Mesaj Konusu: Re:
kıskançlık yerine göre değişir bi iş konusunda kıskanırsan azmeder sende aynısını başarmaya çalışırsın yani teşvik edici olduğunda kendine güvenini arttırır ama bu kişiye olunca yine bu karşıya değil kendine olan güvensizliktendir derim (:
güven nedir?
Yan!" diyorum içime!..." Sadece sen yan! " Ve"Dayan!"diyorum gönlüme!..."Herkes mutlu olsun!... Sen dayan!..
Tarih: 24 Ocak 2009, Cumartesi 20:55:18 Mesaj Konusu: Re:
Edilebilir mi zorr bence..edilmiş gibi davranılırmı deseniz evet davranılır..ama en ufak güvençsizlik yaşanan bir konuda ACABAlar beyninizi kemirir..belki çooook zaman sonra küllenebilir..
İnsanlar neden aldatır..?
<div> __________ EDEP ile gelen LÜTUF ile gider __________</div><br>
Tarih: 15 May 2009, Cuma 09:43:46 Mesaj Konusu: Re:
10 kişi kaleye kim geçecek kavgası etmesinler diye, 1 kaleci ilavesi yapılmış olmalı diye düşünüyorum.Bizim maçlarda hep kaleye kim geçecek kavgası olurdu.
Nereden: TRABZON
Tarih: 15 May 2009, Cuma 10:48:42 Mesaj Konusu: Re:
büyük bir ihtimal ile trabzonspor ikinci olur
tenekeyi parlatsan çeyrek altın edermi?
<div>Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. <br>Kuyu dibinde kaldın diye kırılma belki oradan bile bir kapı açılır. <br>Yusuf kuyudan sultan oldu.."</div><br>
Nereden: Trabzon
Tarih: 16 May 2009, Cumartesi 09:35:26 Mesaj Konusu: Re:
O sadece onu dayanıklı yapmak ıcındır. Alacagı darbeleer karsı dayanıklı olur bence elıfç Bu sevgı ıle yapmasıda yavrunun dayanıklılıgını artırı nefret olusturmaz.
Neden alınganız ve neden sucu hep karsı tarafda ararız?
ZaKDaRiZaBen insanlari beni sevsinler diye sevmedim <br> <br>
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız